Selecteer een pagina

Welkom op de website van Battles for Freedom.

 
Allereerst bedankt voor jouw interesse in ons evenement Battles for Freedom.
Het evenement is bedoeld voor jeugd vanaf 10 – 20 jaar.
 
Ter gelegenheid van 75 jaar Market Garden, waarmee de bevrijding van Nederland werd ingeluid, worden in de week van 14 tot en met 22 september 2019 in Heumen en omstreken diverse activiteiten ontplooid.
 
Zo is ook dit evenement ontstaan. Wij vieren graag de vrede samen met jou.
Dit doen wij door iedereen met een passie voor dans samen te brengen. Ervaring is geen vereiste. Samen zijn, plezier maken, leren van elkaar en genieten dat wij in een vrij land leven is ons doel.
 
Het evenement speelt zich af in het Verenigingsgebouw in Overasselt en het programma  duurt van 15.45 tot 19.30 uur en is geheel gratis. Het programma wijkt af van dat wat op de poster staat vermeld.
Rondom etenstijd zijn er diverse versnaperingen (deelnemers aan de workshop betalen bij binnenkomst een bijdrage van € 2,-). Bij deze activiteit wordt geen alcohol geschonken.
 
Informatie voor dansscholen: er valt € 500,00 te verdienen!
Laat uw leerlingen zich massaal aanmelden voor de workshop  en maak kans op een prijs van € 400,00. De school met de meeste inschrijvingen maakt de grootste kans op de prijs tijdens de verloting. Dansdeelnemers maken zelf een kans op € 100,00.
 
Kijk hier de fotogalerij van het evenement. De foto’s zijn gemaakt door Bart Nijs.
 
 
Met vriendelijke groet,
Organisatie Battles for Freedom,
Filou, Fee, Stefan, Thijs, Paul, Annet en Carina
 
Deze activiteit wordt ondersteund door Coop Overasselt Derks en Landwinkel van Wagenberg Fruit.